Home » Careers

Careers

Antonius Vessel Heads BV, een metaalverwerkingsbedrijf gevestigd in Maasbracht, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van complexe vormen uit metaal. — Denk hierbij aan kwalitatief hoogwaardige bodems, kegels, expansiestukken en andere geperste producten.

Sales back office / Calculator (m/v)

Ben je opgeleid of heb je ervaring in een technische richting? Zou je interesse hebben om deel uit te maken van ons verkoopteam? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Read more

Stage: Basislasser

Bent u de persoon die wij zoeken? Solliciteer nu op onze openstaande vacatures. We hebben verschillende vacatures beschikbaar voor basislassers.
Read more

Stage: Allround plaatwerker

Ben jij een ervaren plaatwerker die vakmanschap toont bij het bewerken van plaatmateriaal? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Read more

Stage: Constructiewerker

Als constructiewerker werken met staal, roestvrij staal en aluminium. Stuur ons een e-mail met je cv en we nemen spoedig contact met je op.
Read more

Algemeen Machine bediende (ft) (m/v)

Ben je op zoek naar nieuwe vacatures als machinebediende? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om je te ondersteunen!
Read more

Constructiebankwerker (ft) (m/v)

Bij ons vind je een functie met groeimogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een fijne, informele werkomgeving.
Read more

Allround Machine bediende (ft) (m/v)

Ben je op zoek naar nieuwe vacatures als allround machinebediende? Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.
Read more

© 2024 Antonius. All rights reserved. Website door Merkelijkheid